NUBIANCE

From nature to you

Våra produkter

Varför har vi två olika serier av Nubiance Moroccan Royal Oil?

Vi vill att alla individer ska inkluderas i vår produktserie och hitta en kvalitativ produkt anpassad efter just deras hårtyp. Från det tunna, fina till mer lockigt, grovt och afro. Ingredienserna måste blandas på olika sätt beroende på hårtyp och kvalitet.

Silky (turkos)- passar dig som har ett fint, tunt och/eller kemiskt behandlat hår.

Mixed curles (brun) - passar dig som har lockigt, grovt, afro, torrt, skadat eller kemiskt rakpermanentat hår.

 

Nyckelingredienserna Arganolja (Moroccan Royal Oil), keratin och Goji bär finns med i alla produkter vilket är en hårsensation och unikt i branschen!

Conditioner

Denna fantastiska formula med arganolja ger ditt hår en långvarig silkeslen känsla. Balsamet ger ditt hår en mjuk och naturlig känsla samtidigt som det är lätt att kamma igenom håret.

Treatment - Treat Me Right

Treat Me Right är en lyxig arganoljainpackning som ger ditt trötta, torra hår en spa- upplevelse samt reparerar och skyddar utan att tynga ner det. Inpackningen reparerar och återfuktar håret och gör att det ser glansigt och friskt ut.

Låt verka i 3-5 minuter och skölj sedan grundligt.

Oil (No Silicone)

Denna revolutionerande arganolja (Moroccan Royal Oil) ger en enastående effekt på torrt, lockigt, afro och kemiskt rakpermanentat hår. Den reparerar, vårdar och ger glans på djupet i ett moment. 10 egenskaper i en enda produkt. Den ger långtidsverkande effekt som reparerar, ger styrka och skyddar håret från skador på inre- och yttre hårskiktet. Den definierar och förstärker frissiga lockar!

Innehåller UV- och värmeskydd.

Oil - Moroccan Royal Oil

Denna revolutionerande arganolja (Moroccan Royal Oil) har en formula som ej tynger ner håret. Den passar dig som har ett fint, tunt och /eller kemiskt behandlat hår. Den reparerar, ger fukt, bevarar färg och stärker ett färgskadat, matt och trött hår. Produkten vårdar och ger glans i ett moment, 10 egenskaper i en enda produkt. Den ger långtidsverkande effekt med ett snabbt synligt resultat!

Innehåller UV- och värmeskydd.

Shampoo - Clean Me

Professionellt framtagen Deep Cleansing Shampoo med uppfriskande pepparmintolja, eukalyptusolja och panthenol. Den rengör håret på djupet från smuts, fett och stylingprodukter.

Shampoo - Moisture Kick

Detta exklusiva sulfatfria schampo är idealiskt för torrt, lockigt och behandlat hår. Lyxig sulfat- och parabenfri formula med arganolja som balanserar, återfuktar och ger glans till torrt hår.

Shampoo - Soft Frizz Free

De exklusiva aktiva ämnen ger en rik och skön lödder samtidigt som den verkar milt rengörande på håret. Med ingredienser som återfuktar, konditionerar och skyddar håret.

Arganolja, gojibär konditionerar och återfuktar håret medan Keratin solrosolja och uv filter reparerar och verkar färgbevarande.

Shampoot är milt parfymerad med en naturlig doft från tropiska frukter

Arganträdet är anpassat för torrt klimat och har djupa rötter för att kunna nå vatten långt ner i marken. Trädet är hotat och växer bara i sydvästra Marocko på gränsen mot Saharaöknen. Trädet finns på Unescos världsarvslista sedan 1999. Frukterna mognar i juli–augusti och faller naturligt till marken.

 

Arganfrukterna samlas in och skalen slås sönder med en sten. Innanför skalet finns själva frukten bestående av fruktkött och tre kärnor. Fruktköttet används som djurfoder och av fröna gör man oljan. Fröna rostas först över en eld, vilket ger oljan den nötiga smaken och doften. Efter rostningen mals fröna till den gyllene oljan.

 

Arganolja är en av de oljor som är mest rik på omättade fettsyror. Dessa fungerar som en barriär mot avdunstning vilket sker dagligen under transepidermal vattenförlust (TEWL), vilket gör att håret bevarar fukt samt förblir återfuktat och mjukt. Arganoljan är producerad av ett kvinnligt kooperativ i Essaouira i södra Marocko och bildades för att hjälpa kvinnor i nöd.

 

Nubiance Moroccan Royal Oil är varumärket som utvecklats och producerats av en kvinna som själv är född och uppväxt i Marocko. Med sitt berbiska påbrå blev arganoljan tidigt en del av vardagen. Under uppväxten har hennes eget hår vårdats med hemmapressad arganolja av sin marockanska mormor. Dagen började alltid med att få arganolja i håret och bli kammad och flätad, så hon fick lära sig tidigt i livet hur viktigt det är med hårvård och att använda rätt hårvårdsprodukter. Hennes berberarv av eteriska oljor och vikten av hårvårdsritualer har sedan följt med henne in i karriären som hårstylist.

 

Tillsammans med ett team av internationella hårstylister producerar hon idag en hårvårdsserie med marknadens bästa råvaror och med äkta arganolja från sitt hemland. Genom flera professionella hårstylisters samlade erfarenheter under många år, har vi sett ett behov av en kvalitativ produkt som är miljömedveten och livsstilsinspirerande. Önskan om en produktlinje som vårdar och tillgodoser behoven för alla etniska hår är stort i hela världen.

 

Nubiance Moroccan Royal Oil är ett varumärke som produceras och utvecklas både i Sverige och Marocko.

 

Färgerna och formerna på produkterna speglar det berbiska och marockanska arvet som flyter i hennes ådror. Guldet på flaskorna kännetecknar arganoljans riktiga namn i Marocko - Golden Oil.

 

Vi har gjort ett val, har du?

"Nubiance Moroccan Royal Oil är en skönhetsbehandling för alla typer av hår!"

Fördelarna med att använda Nubiance Moroccan Royal Oil:

Nubiance Morrocan Royal Oil är en värdefull och sällsynt olja tack vare den särskilda och arbetskrävande manuella utvinningsprocessen. Från Argania Spinosaträdet krävs det 40 kg frukt bara för att kunna producera 1 liter arganolja. Arganoljan är erkänd för dess höga kvalitet och hållbara resultat.

 

Nubiance Morrocan Royal Oil är en enkel, elegant och effektiv produktlinje som uppfyller alla behov hos kvinnor och män, världen över, för att bevara skönheten i deras hår. Baserat på biocertifierad arganolja, som är känd för sin höga effektivitet sedan många år, erbjuder Nubiance Morrocan Royal Oil en rad produktlösningar till alla hårtyper för att uppnå bästa möjliga resultat!

 

Arganoljan som används i Nubiance  Morrocan Royal Oil är en av de mest berikade av oljor med omättade fettsyror. Dessa fungerar som en barriär mot den dagliga avdunstningen som sker genom transepidermal vattenförlust (TEWL), vilket gör att håret bevarar sin fukt och förblir återfuktad och mjuk.

 

Arganoljans återfuktande och närande effekt är vetenskapligt bevisad.

 

Berättelsen

Guldet

Ger en otrolig glans på ett ögonblick

Volym till fint hår

Gör håret extremt lätt att hantera

Skyddar håret från UV-strålning och yttre påverkan

Ger en fantastisk mjukhet

Halverar föning- och stylingtiden

Reparerar skadat hår

Vår Berättelse

Arganolja är en gul vegetabilisk olja som görs av arganfruktens frön. Det finns egyptiska texter om läkemedel redan från 1219 där arganoljan nämns. Oljan ansågs hälsosam redan då, och det finns idag studier som visar att den har positiva effekter exempelvis i förebyggande syfte mot hjärt- och kärlsjukdomar. Den är också en lätt olja som lämpar sig för insmörjning i huden.

 

Arganoljan, som även kallas för Morrocan Royal Oil, har varit känt i århundraden bland det berbiska folket i Marocko för sina kosmetiska, medicinska och näringsmässiga egenskaper. Vetenskapliga studier har visat att denna olja, rik på höga halter av omättade fettsyror, linolsyra och vitamin E, kan stimulera viktiga cellfunktioner. Därför är Nubiance Morrocan Royal oil närande och fuktgivande för varje hårstrå in på djupet, från rot till topp.

 

Början

Våra återförsäljare

Dark And Bright Hair And Beauty Studio

Salong Nyance

Andy LeCompte Salon

Spångatan 21

211 53 Malmö, Sweden

www.darkandbright.se

Spångatan 7A

211 44 Malmö, Sweden

www.pureskincare.se.com

616 N Almont Dr

Los Angeles, CA 90069, USA

www.andylecomptesalon.com

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt, dock inom 48 timmar.

Notering till återförsäljare: Ange i första rutan nedan om ni är intresserade av möjligheten att bli återförsäljare!

Frågor, kommentarer eller intresse

av att sälja Nubiance Moroccan Royal Oil?

Eller kontakta oss direkt:

Kontakta oss

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Nubiance Profesional AB

Baltzargatan 18

211 36 Malmö , Sweden

+46 (0) 734 26 03 74

info@nubiancehair.com

Följ oss på  Facebook och Instagram!

© Copyright 2014 Nubiancehair.com

Nubiance Professional AB

Website designed by Sustaintive Communication Studio

Hårtyper

Kontakt

Produkter

Vår berättelse